behandling

Dentali

Sedan 1974

Välkommen till en modern och fräsch tandläkarklinik i Göteborg. Här finns kompetenta tandläkare och två specialister inom käk kirurgi som utför bl.a. implantatbehandlingar, Sten Gunnarsson och Patricia Miranda Burgos. 

OSYNLIG TANDSTÄLLNING

Tandreglering med osynlig tandställning innebär en knappt märkbar tandställning i form av plastskenor som både är bekväma och avtagbar. Clear x är specialgjorda för att passa just dina tänder och tandkött.

Tandimplantat

Hos DENTALI finner ni kompetenta tandläkare och två specialister inom käkkirurgi, Sten Gunnarsson och Patricia Miranda Burgos som utför bl.a. implantatbehandlingar och tar sig an de svårare fallen.  

Allmäntandvård

DENTALI erbjuder vi allt det dina tänder behöver för att må bra. Orsaks inriktad behandling är kärnan i de flesta av våra behandlingar, dvs att ta reda på varför du fått de besvär du har för att forma en behandling som passar.

Akuttandvård

För dig som har smärta och behöver en tandläkare omedelbart, ring till oss för at lindra smärta idag.

Estetik

En makeover hos DENTALI är det perfekta sättet att få det leende du eftersträvar som passar just din personliga karaktär. Vi har flera års erfarenhet av att skapa nya vackra leenden för våra patienter. Vi vet hur viktigt det är att ha ett estetiskt tilltalande leende, särskilt under första intryckstillfället och inom det professionella arbetet.

Tandblekning

Vi utgår ifrån dina tändes hälsa eftersom tänderna måste vara fria från tandskador, karies och framtänderna ska vara fria från fyllningar eftersom blekningsmedel inte påverkar fyllningar och i detta fall måste du byta fyllningar.
Med våra innovativa blekningssystem kan du vara stolt över dina vita och vackra tänder.

Förebyggande tandvård

För att förebygga uppkomsten av sjukdomar i munhålan krävs regelbundna kontroller. Detta säkerställer att vi kan ingripa i tid innan sjukdomen utvecklas, sprids och blir svårbehandlad. För detta kallar vi dig regelbundet för kontroller där vi undersöker din munhälsa och motiverar dig för en god munhygien.