Vad är DENTALI?

DENTALI är en modern och fräsch klinik där vi alltid har smärtfria behandlingar och där du alltid kan lyssna på din favoritmusik. Vår klinik startades 1974 av Lars Jerker Skogsberg och är en tvåvåningsklinik på 700 . DENTALI är en specialistinriktad klinik som är utrustad med panoramaröntgen. Hos DENTALI finner du kompetenta tandläkare och två specialister inom käkkirurgi som utför bl.a. implantatbehandlingar, Sten Gunnarsson och Patricia Miranda Burgos. Idag har vi åtta behandlingsrum samt ett vilorum. Kom gärna förbi oss och ta en titt på vår fina klinik på Nordanvindsgatan 2A, 417 17 Göteborg

Vad erbjuder vi på DENTALI?

DENTALI erbjuder allmäntandvård, akuttider inom 24 timmar samt estetisk tandvård. Vi har även tandregleringsbehandlingar med den osynliga tandställningen Invisalign. Är du intresserad av viktminskning hjälper vi även dig med det.

Hur tar jag mig till DENTALI?

DENTALI är en klinik som ligger 7 min ifrån Centralstationen med spårvagn i centrala Göteborg. Det finns även en stor parkering framför kliniken om du vill komma med bilen.

KONTAKT


Dentali Tandvård
Nordanvindsgatan 2A
417 17 Göteborg

(7 minuter från centralstationen med spårvagn)
  

Telefon: 031-53 46 23
Akut: 031-386 99 00


Epost: info@dentali.se

Integritetspolicy

SAMARBETSPARTNERS

BMI Klinikken
Försäkringskassan
Human Med
Invisalign
Nobel Biocare