DENTALI BEHANDLINGAR

Nedan kan ni läsa om våra behandlingarDentali behandling Dentali Tandblekning
Dentali Tandblekning

Först får du veta vad är tandblekning.
Tandblekning är användningen av kemikalier på tänderna för att bleka tänderna.
Först måste vi tänka på tändernas hälsa eftersom tänderna måste vara fria av skador, karies och framtänderna ska vara fria av fyllningar eftersom blekningsmedel inte påverkar fyllningar och i detta fall måste du byta fyllningar....
missfärgade tänder är oattraktiva och kan hålla dig från att vilja visa ditt leende, och blekingins tandkräm är vanligtvis inte tillräckligt för att göra en märkbar skillnad. Med våra innovativa bleknings system kan dina tänder vara vita, ljusa och vackra nästan hela tiden!

Varför är mina tänder missfärgade?
Det finns många olika anledningar till varför du kan ha missfärgade tänder. Du kan ha missfärgning på grund av:
• dricker mörka drycker, som te, kaffe, vin och läsk
• Tobaksbruk (rökning eller snusning)
• En naturlig genetisk disposition
• Användning av vissa antibiotika, så som tetracyklin
Om du vill behålla ett ljust leende är det viktigt att du undviker alltför mörkt drycker och undviker att röka till varje pris (inte bara för dina tänder utan också för din allmänna hälsa)! Men även om du dricker några koppar kaffe per dag eller en rökare, kan du fortfarande få det vita, ljusa leendet med tandblekning från våra tandläkare.

Dentali behandling Dentali Blekning 1
Dentali Blekning 1

1-Undersökning kontroll för att kontrollera att tänderna är friska.
2- Tandstensborttagning som inte relaterade till infektion
3- Tandpolering och rensa Biofilm
4-Hög koncentration av blekmedel och med LED ljus eller med laser eller plasma som är viktigt är att påskynda reaktionen blekmedel .
5- Specialt behandling med ofärgad Fluorlack som skydda tänder och minska illninger

Dentali behandling Dentali Blekning 2
Dentali Blekning 2

1-Undersökning kontroll för att kontrollera att tänderna är friska.
2- Tandstensborttagning som inte relaterade till infektion
3- Tandpolering och rensa Biofilm
4-Bettskena och bleknings material hemma med låg koncentration.
Naturligtvis alla metoder möjligen orsaker till känsliga tänder och det finns flera tänder som hjälper inte att bleka alla bleknings metoder i detta fall använder vi layering tekniker , fasader kronor, Lumineers eller direkta fasader och du kan hitta mer information om dessa och andra tekniker under Dentali Esthetic .

Dentali behandling Dentali Blekning
Dentali Blekning

När vi bestämmer vilken kombination av dessa estetiska tandvård behandlingar att använda, kommer du att vara väl på väg att få det leendet du förtjänar!

Dentali behandling Dentali Estetik
Dentali Estetik

Hur vill du ha möjlighet att återskapa ditt leende och utforma det med den senaste dentaltekniken?Idag kan du ta detta tillfälle när du planerar ändra ditt liv ditt leende med samråd med våra Dentali team!
Ett leende design ” makeover” hos Dentali är det perfekta sättet att få det leende som fungerar bäst med dina naturliga egenskaper. Vi har flera års erfarenhet av att skapa nya, naturliga leenden för våra patienter. Vi vet speciellt hur viktigt det är att ha ett estetiskt tilltalande leende, särskilt under första intryckstillfällen och inom den professionella arbetsvärlden.
När du kommer in för ditt samråd, kommer en av våra tandläkare att analysera ditt leende, diskutera din hälsohistoria och utforma ditt naturliga leende med hjälp av en kombination av tandvård behandlingar vi erbjuder.
För att leverera ditt nya drömläge först vi får planare rätt att dina tänder är friska sedan kan vi använda en kombination av våra Estetiska tandvårdsbehandlingar , till exempel:
Keram skalfasader eller kronor
Layring teknik med keram komposit

Dentali behandling Dentali Implantat
Dentali Implantat

Tandimplantat ger en långvarig lösning på problemet med saknade tänder. Huruvida en tand (eller flera tänder) har gått vilse på grund av trauma eller dålig tandhygien kan tandimplantat återställa smärtets integritet såväl som patientens självförtroende. För de flesta patienter som saknar tänder är tandimplantat helt enkelt den perfekta behandlingen
vad är tandimplantat
Ett tandimplantat ersätter en saknad tand. Implantatet i sig är en titanpost som sätts in i käken för att ersätta tandroten och ge stabilitet. En krona placeras ovanpå implantatet för att ersätta den saknade tand som gör det möjligt för patienten att tugga och tala normalt. Dessutom kan tandimplantat användas för att säkra en protes eller bro.
Processen för att få tandimplantat äger rum under flera månader och kräver muntlig operation. Resultaten överensstämmer dock inte med någon annan behandling.

Läs mer här 

Dentali behandling Tandimplantatförfarandet
Tandimplantatförfarandet

Det första steget i processen är att placera implantatet i käftbenet. Vi erbjuder alternativ för sedering så att du känner dig bekväm och avslappnad under förfarandet. Efter denna operation måste viss tid passera för att implantatet och benet ska bindas. Du kommer att kunna bära en tillfällig som du väntar.
Beroende på ditt enskilda fall kan det behövas en anliggning på implantatet. Sedan bifogar vi din skräddarsydda krona, bro eller protes.
Vissa patienter kan behöva genomgå ytterligare förfaranden innan ett tandimplantat kan placeras. Sådana behandlingar kan innefatta sockethantering, åsändring eller sinusförstoring. Dessa procedurer görs för att se till att dina implantat har en solid grund.

KONTAKT


Dentali Tandvård
Nordanvindsgatan 2A
417 17 Göteborg
(7 minuter från centralstationen med spårvagn)
  

Telefon: 031-53 46 23
Akut: 031-386 99 00

Epost:
info@dentali.se

Integritetspolicy
Kreera web&design